Αρχική » Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα φυσικοθεραπεία στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και αποφοίτησα τον Ιούνιο του 2018. Και ως φοιτήτρια αλλά και ως επαγγελματίας υγείας συνεχίζω να μορφώνομαι και να επιμορφώνομαι με σεμινάρια και πολλή μελέτη για ό,τι καινούργιο υπάρχει που να αφορά στην αποκατάσταση και στη θεραπεία του ασθενούς με φυσικά μέσα. Η θεραπευτική άσκηση σε συνδυασμό με τις φυσικοθεραπευτικές μεθόδους και τεχνικές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σωστής αποκατάστασης του ασθενούς και γι’ αυτό έχω επιλέξει να εξειδικευτώ σε αυτές. Ακόμη έχω κάνει τα παρακάτω σεμινάρια:

  1. Λεμφικό μασάζ και διαχείριση οιδημάτων
  2. Αθλητικές κακώσεις και manual therapy
  3. Bιοδυναμική οστεοπαθητική

και έχω στο ενεργητικό μου κλινική εμπειρία σε διάφορα μυοσκελετικά περιστατικά  και κακώσεις (πχ ρήξη προσθίου χιαστού, κατάγματα κλπ), νευρολογικά περιστατικά (σκλήρυνση κατά πλάκας, αγγειακό εγκεφαλικό, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και περιφερικές νευροπάθειες), ρευματικά νοσήματα.

Συνεχής προσπάθεια για επαγγελματική εξέλιξη και επιμόρφωση είναι χαρακτηριστικό μου, καθώς έχω ενεργό συμμετοχή σε αρκετές ημερίδες, συνέδρια και σεμινάρια.

Scroll to Top Call Now Button